2010. május 26., szerda

Kurosaki Ichigo


















Név:Kurosaki Ichigo
Született:július 15.
Kaszt:Shinigami(halálisten)
Gyerekkor:Ichigo korán elvesztette anyját egy hollow(lidérc) miatt. Még mikor Ichigo 5 éves volt egy karate edzés után édesanyjával hazafelé tartottak a zuhogó esőben. Éppen egy folyó mellett haladtak amikor Ichigo meglátott egy lányt aki a folyóba akarta vetni magát. Odafutott, hogy megmentse,de ez a hollow(lidérc) egy trükkje volt. Ekkor Ichigo elájult és később arra kelt föl, hogy ő épségben van még édesanyja ott fekszik mellette holtan. Ichigonak már akkor akkora lélekereje volt, hogy képes volt meglátni a hollowokat(lidérceket).
Shinigami(halálisten) lét kezdete:Életének ez a szakasza akkor kezdődött, amikor találkozott Kuchiki Rukiával, aki egy shinigami(halálisten) volt. Rukia megsérült egy hollowal(lidérel) folytatott harc során és ezért arra kérte Ichigot, hogy had adja át neki erejének egy kis darabját, azért hogy Ichigo le tudja győzni a hollowot(lidércet).
A shinigami(halálisten) élet:Mikor tudomásul veszi, hogy Rukiának vissza kell mennie a Soul Societybe(lelkek világába) utána megy. Sok harc és fáradozás után eljut Rukia börtönéig, de a kiszabadítást megakadályozza Kuchiki Byakuya a hatodik osztag kapitánya, aki örökbefogadta Rukiát. Ekkor Shihoin Yoruichi a néhai kapitánya a második osztagnak megmenti őt és kiképzi a bankai használatára. Később harcol Byakuya ellen ezzel az új technikával és le is győzi vele, de a drámának még nincs vége, mert Aizen Sosuke, Ichimaru Gin és Tousen Kaname kapitányok elárulják a Soul Societyt(lelkek világát) és elszöknek Hueco Moundoba(ahol a hollowok élnek) egy Hougyoku nevű kővel, amivel Arrancarokat tud majd létrehozni. Majd megérkeznek a Bauntok, aki mintegy kitöltésként szolgálnak ebben a sorozatban. Az viszont lényeges, hogy Ichigo kb ilyenkor tanulja meg irányítani a benne lévő hollowot, ezzel mégnagyobb erőre szert téve. A Vaizardok tanítják meg erre Ichigot, akik maguk is a bennük lakozó hollow irányítói. Később visszatérünk Aizenhez, aki már Arrancarok seregét hozta létre és ezzel a sereggel meg akarja támadni a Soul Society(lelkek világa)királyát. Aizen elraboltatja Inoue Orihimét az élők világából, amire Ichigo rögtön ugrik és utánamegy Hueco Moundoba. A harc még mindig folyik Hueco Moundoban Orihime megmentéséért...
Kis magyarázat:
Arrancar:Olyan teremtett létformák melyek közönséges hollowokból(lidércekből) lettek a Hougyoku segítségével teremtve. Törött hollow(lidérc) maszkjuk van, neki is egy nagy fekete lyuk tátong valahol a testük egy pontján és nekik és Zanpaktoujuk(lélekölő kardjuk)van aminek persze neve is van.

Ichigo bankai-a


Ichigo ezt a maszkot ölti magára, ha használja a benne elő hollow erejét.


Ichigo shikai-os hollowmaszkos formája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése