2010. május 29., szombat

Ishida Uryuu


Név:Ishida Uryuu
Született:március 14.
Kaszt:Quincy
Gyerekkor:Ishidát javarészt nagyapja nevelte és tanította arra, hogy hogyan használja Quincy erejét. Ishidának ugyanúgy voltak szülei, mint a normális gyerekeknek, de az apja nem akarta őt tanítani, így elhidegültek egymástól. Majd egy nap, amikor Ishidának először sikerült megidézni a Quincy íjat és befejezték az arra a napra kijelölt edzést, megjelent néhány hollow(lidérc). Ishida nagyapja szembeszállt velük, de a hollowok(lidércek) túl erősnek bizonyultak és megölték őt. A shinigamik(halálistenek) megérkeztek a helyszínre, de már túl későn. Ishida a fejébe vette, hogy nagyapja haláláért a shinigamik(halálistenek) a felelősek és innentől kezdve gyűlölte őket.
Találkozása Ichigoval:Egy iskolába járnak amikor először találkoznak. Ishida csak később jön rá, hogy Ichigo shinigami(halálisten). Kihívja Ichigot egy hollow(lidérc) gyilkoló párbajra, úgy hogy elmorzsol egy gyűrűt ami odahívja a hollowokat(lidérceket), de egy idő után a játék irányíthatatlanná válik és a hollowok(lidércek) tömegesen érkeznek. Később kiderül, hogy Ichigo lélekereje vonza oda őket. Mikor már eléggé nehézzé vált a harc akkor jött csak a java. Egy Menos Grande jelent meg. Ichigo egy még sosem látott erőt mutatott be és megsebezte a Menost, ami emiatt kénytelen volt visszamenekülni Hueco Moundoba. Később Ishida kibékült Ichigoval és együtt indultak el megmenteni Rukiát.
Harcok:Első komolyabb harca az volt amikor elindult Ichigoval megmenteni Rukiát. Ott összetűzésbe keveredett Kurotsuchi Mayurival a tizenkettedik osztag kapitányával aki egyben a Tecnilógiai Fejlesztési Iroda vezetője is. Ishida tőle megtudta, hogy miután a hollowok(lidércek) annak idején megölték nagyapját a shingamik(halálistenek) jöttek és elvitték a testet Soul Societyba (lelkek világába), ahol Mayuri kísérletezett rajta. Valószínűsíthető, hogy Mayuri tartotta vissza a segítségre siető shinigamikat(halálisteneket). Ishida erejének feláldozásával egy olyan sebet sikerült ejtenie Mayurin, hogy az azonnal elmenekült a harctérről.
Majd miután visszatértek Soul Societyből(lelkek világából) Ishida rájött, hogy nem tud hasznára lenni barátainak erő nélkül. Egy hollow(lidérc) megtámadta őt és apja Ishida Ryuuken megmentette őt. Ishida meglepődött, amikor látta, hogy apja ugyanúgy tudja használni a Quincy íjat mint korábban ő. Apja megtanította őt, hogy újra tudja használni az erejét, de az volt a feltétel, hogy nem barátkozhat többé Ichigoval, de amikor meghallotta, hogy Ichigo és Sado Hueco Moundoba készülnek, hogy megmentsék Orihimét, akkor megtagadta apjának tett igéretét és ment ő is segíteni. A harcok még mindig dúlnak Hueco Moundoba. Kövessük figyelemmel...










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése