2010. május 11., kedd

Bikicsunáj

Biztosan láttátok vagy hallottatok a megasztár 5 castingjának enyhénszólva rossz kiejtésű énekeséről Szarka Lászlóról alias bikicsunájról. Ha esetleg nem akkor nézd meg ezt a videót és röhögj rajta kedvedre
http://www.youtube.com/watch?v=kI9hCWcXzow
Azt hiszem a szám címe Big in Japan és a szám refrénje is a szám címe. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de ha a barátaim nem mondják ezt mg nekem én soha az életbe nem jövök rá(mármint a szám címére).
Letöltés: http://yamm.hu/egyklikk/13675336523-szarka-laszlo-bikicsunaj-letoltes innen továbbhaladva vársz kb 1 percet utána a második linkre kattintva kijön egy ablak. Rákattintunk a regular download fülre, ismét várunk 1 percet, beírjuk az ellenörző kódot, újra rákattintunk , hogy download feljön a letöltési ablak ott rákattintunk, hogy OK és már élvezhetjük Szarka László felettébb érdekes kicsit tájszólásos angol énekét. És, hogy mi ebben a legjobb: hát az, hogy MP3 formátumban van, így rá lehet rakni akár a telefonra is. A minőség viszont eléggé rossz, szóval ha találok jobbat akkor azt is felrakom majd az oldalra.

Jó szórakozást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése