2010. június 1., kedd

Zaraki Kenpachi

Név:Zaraki Kenpachi
Született:November 19.
Kaszt:Shinigami(halálisten)
Fiatalkora:Régen, még a kapitánnyá válás előtt a Soul Society(lelkek világa)peremvidékének 80-dik régiójában Zarakiban élt. Éppen harcolt egy erdőben amikor megpillantott egy kislányt. Legyőzte ellenfeleit és odament ehhez a lányhoz. Magához vette és elnevezte Jachirunak, ekkor találta ki magának a saját nevét is. A Zaraki névet azért választotta mivel abból a régióból érkezett, a Kenpachit pedig csak úgy kitalálta hozzá. Együtt erősebbé váltak és elmentek a tizenegyedik osztaghoz. Ott Kenpachi kihívta és megölte az akkori kapitányt és a helyébe lépett és megtette hadnagyának Yachirut.
Harcok:Mikor Ichigo megérkezett Soul Societybe(lelkek világába) és miután legyőzte a tizenegyedik osztag harmadik tisztjét Madarame Ikkakut, Kenpachi is kedvet kapott az Ichigoval való harchoz. Nemsokára össze is került Ichigoval, ahol a fiú nagy nehézségek árán, de legyőzte Kenpachit, egy még soha nem látott erővel, melyet kardja Zangetsu ébresztett fel benne útmutatásával. Később még kisebb-nagyobb harcokba ugyan belebonyolódik, de ezek nem jelentősek. Később elmegy Hueco Moundoba(lidércek világába), hogy segítse Ichigonak. Meg is találja a fiút, aki az ötödik espadaval Nnoitora Jiruga ellen harcol. Gyorsan átveszi tőle a harcot, és erejének kiengedésével, na meg egy kis plusszal legyőzi Nnoitorát. A harc végeztével begyógyítják sebeit és eközben hagyja őt ott a történet. A harc még mindig folyik Hueco Moundoban Orihime megmentéséért...
Kis magyarázat:Espadak:Olyan arrancarok akik egytől tízig be vannak számozva erősségi sorrendben. Viszont a legújabb részből kiderült, hogy igazából nullátol kilencig vannak számozva. Voltaképpen olyanok mint a Soul Societyben(lelkek világában) a kapitányok.



















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése