2010. június 25., péntek

Kis szünetelés

Most szüneteltem a blogba írogatást, mivel elég sok dolgom van. A szünet határozatlan ideig fog tartani, viszont azt megígérhetem, hogy ha lesz rá időm, akkor újra elkezdek írogatni a blogba.
Addig is Viszlát!

2010. június 21., hétfő

Sajnálom

Sajnálom, hogy a beígérteket nem sikerült teljesítenem, de minél hamarabb igyekszem ezt pótolni és az új tartalmakat is feltölteni.

2010. június 16., szerda

Előreláthatólag a hét

Valószínűleg ezt a hét úgy fog kinézni, hogy megcsinálom a legújabb Bleach rész előzetesét és megírok egy vagy esetleg két háttértörténetet. Megértéseteket és türelmeteket előre is köszönöm!

2010. június 15., kedd

Új tartalmak

A mai nappal elérhetővé válik az az oldal, amelyről Full Metal Alchemist Brotherhood részek tölthetőek le égetett magyar felirattal vagy sima angol felirattal(persze ehhez külön le kell tölteni egy magyar feliratot, ha igénylitek). Szerintem érdemes felnézni az oldalra és legalább egy-két részt letölteni és megnézni belőle. Hidjétek el érdemes.:D

2010. június 13., vasárnap

Hitsugaya Toushiro


Név:Hitsugaya Toushiro
Született:December 20.
Kaszt:Shinigami(halálisten)
Fiatalkora:Még mielőtt a tizedik osztag kapitánya lett volna otthon volt és élvezte az életét. Ő az öccse Hinamori Momonak az ötödik osztag hadnagyának. Igazából nem sokat lehet tudni fiatalkoráról, csak még annyit, hogy rettentő tehetséges, ugyanis fiatalon végzett az akadémián és ezután edzette fel magát arra a szintre, amin már meg tudta csinálni a bankait. A bankai szint elérése után kapta meg a kapitányi címét.
Harcok:Mikor Ichigoék megérkeztek a Soul Societybe(lelkek világába) nem csinált semmit ellenük. Később bement "betört" a tanácsterembe, ahol azt látta, hogy az összes tag meg lett gyilkolva(Aizen által). Miután Ichigoék elmentek és minden rendben volt, még számos csatában vesz részt. Meghatározó harca volt a tizenegyedik arrancaral, amit nagynehezen legyőzött. Majd később ő nem ment Hueco Moundoba(lidércek világába), hanem otthon maradt és várta a csapást ami Karakura várost érintette. A támadás meg is történik és ő harcba keveredik a harmadik espadaval Halibelel. Ez a harc még mindig folyik, de Toushiro most elég rosszul áll és beveti azt a támadásaát amikor az ellenfélre száz hópehelynek kell hullani és az jégvirággá válik és meghal. A harc kimenetelét nem árulom el, azt nézzétek meg.:D










Bleach 274


Ez a rész főként Toushiro(tizedik osztag kapitánya) és Halibel(az espadak közül a harmadik) harcáról szól, így ebből vágtam össze egy kis videót. Remélem tetszeni fog.:D

2010. június 12., szombat

Hétvége

Ez a hét elég zűrzavaros volt nekem, így nem tudok két háttértörténetet megírni ezen a héten. Amit biztosítani tudok az egy háttértörténet és a Bleach legújabb részének előzetese.

2010. június 8., kedd

Ez a hét

Ezen a héten várható két háttértörténet és szombaton megjelenik a legújabb Bleach részének előzetese.

2010. június 6., vasárnap

Shihouin Yoruichi

Név:Shihouin Yoruichi
Kaszt:Shinigami(halálisten)
Korábbi kapitányi és osztagparancsnoki munkája:
Régebben ugyanazt a munkát töltötte be mint most Soi Fon, tehát a második osztag kapitánya volt. Korábban gyengéd szálak fűzték őt Soi Fon-hoz, mivel tanítványa is volt és még a személyes testőrgárdájában is benne volt. De egyszercsak Yoruichi eltűnt. Később kiderül, hogy az akkor még kapitány Uraharát ki akarják végezni(Urahara háttértörténeténél megtudjátok, hogy miért) és őt menteni megmenteni, aztán le is lépett vele. Soi Fon dühös lett és elhatározta, hogy megöli régi mesterét, mivel az hazudott neki.
Harcok:Átkíséri Ichigot és társait Soul Societybe(lelkek világába) és segít nekik kiszabadítani Rukiát. Mikor Ichigo először szembekerül Byakuyával, akkor még Yoruichi megmenti őt a biztos haláltól. Később még a Soul Societyben(lelkek világában) kiképzi Ichigot a bankai használatára és a villámlépésre. Ezután fontosabb dolgokat nem éppen csinál. Viszont mikor először feltűnnek a színen az arrancarok(vagyis a két espada:Ulquiorra ls Yammy) ő megy segíteni Ichigonak. Meg is menti a fiú hátsóját, de ő maga is megsérül a harcban. Ezután javarészt kutatómunkákat végez és eltűnik a sorozatból(nem örökre)






Bleach 273


Ez csak egy kis része az egész epizódnak, szóval elárulok néhány titkot. Yammyról kiderül, hogy ő a 0-dik Espada(vagyis a legerősebb). Ez úgy lehetséges, hogy eredetileg 0-tól 9-ig vannak számozva, de a megtévesztés kedvéért Yammy magára tette az 1-es számot a 0 elé. Az 1-es csak akkor kopik le, ha Yammy használja a kardját. Egyéb érdekes dolgok derülnek ki, de azokat csak akkor tudjátok meg, ha megnézitek a részt. Jó szórakozást ahhoz és az előzeteshez is.

Mai este

Mára meglesz a Bleach 273 előzetese és a következő háttértörténet Shihouin Yoruichiről. Várjatok türelemmel.

2010. június 2., szerda

Következő háttértörténet

Ez valószínűleg holnap, vagy holnapután jelenik meg egy általam megnevezett szereplőről. Kirakok egy közvélemény kutatásos szavazást amiben ti választhatjátok meg, hogy ki legyen az akiről az ötödik háttértörténetet írom majd.

2010. június 1., kedd

Zaraki Kenpachi

Név:Zaraki Kenpachi
Született:November 19.
Kaszt:Shinigami(halálisten)
Fiatalkora:Régen, még a kapitánnyá válás előtt a Soul Society(lelkek világa)peremvidékének 80-dik régiójában Zarakiban élt. Éppen harcolt egy erdőben amikor megpillantott egy kislányt. Legyőzte ellenfeleit és odament ehhez a lányhoz. Magához vette és elnevezte Jachirunak, ekkor találta ki magának a saját nevét is. A Zaraki névet azért választotta mivel abból a régióból érkezett, a Kenpachit pedig csak úgy kitalálta hozzá. Együtt erősebbé váltak és elmentek a tizenegyedik osztaghoz. Ott Kenpachi kihívta és megölte az akkori kapitányt és a helyébe lépett és megtette hadnagyának Yachirut.
Harcok:Mikor Ichigo megérkezett Soul Societybe(lelkek világába) és miután legyőzte a tizenegyedik osztag harmadik tisztjét Madarame Ikkakut, Kenpachi is kedvet kapott az Ichigoval való harchoz. Nemsokára össze is került Ichigoval, ahol a fiú nagy nehézségek árán, de legyőzte Kenpachit, egy még soha nem látott erővel, melyet kardja Zangetsu ébresztett fel benne útmutatásával. Később még kisebb-nagyobb harcokba ugyan belebonyolódik, de ezek nem jelentősek. Később elmegy Hueco Moundoba(lidércek világába), hogy segítse Ichigonak. Meg is találja a fiút, aki az ötödik espadaval Nnoitora Jiruga ellen harcol. Gyorsan átveszi tőle a harcot, és erejének kiengedésével, na meg egy kis plusszal legyőzi Nnoitorát. A harc végeztével begyógyítják sebeit és eközben hagyja őt ott a történet. A harc még mindig folyik Hueco Moundoban Orihime megmentéséért...
Kis magyarázat:Espadak:Olyan arrancarok akik egytől tízig be vannak számozva erősségi sorrendben. Viszont a legújabb részből kiderült, hogy igazából nullátol kilencig vannak számozva. Voltaképpen olyanok mint a Soul Societyben(lelkek világában) a kapitányok.



















Mára tervezett anyag

A ami délutánon megjelenik egy újabb háttértörténet. Mivel nem szavaztatok, hogy melyikről írjak ezért meglepetés lesz. A Bleach 273 előzetesét legkorábban szombatra tudom megcsinálni a heti teendőim miatt.